Mail archive
alpine-infra

Re: ppc64le failed to reboot

From: Natanael Copa <ncopa_at_alpinelinux.org>
Date: Mon, 26 Feb 2018 17:19:53 +0100

Hi,

I think the problems started after we made the jenkins qemu/kvm VM.
Before that we have not had any issues as far I can remember.

I have stopped the VM since we don't use it in production yet, but I
can start it again if you want reproduce it.

-nc

On Mon, 26 Feb 2018 07:34:56 -0600
"Mike Sullivan" <mksully_at_us.ibm.com> wrote:

> Was there any load on the machine over the weekend? or does the problem
> appear even when idle?
>
> Mike Sullivan
> Linux Performance
> Linux Technology Center - IBM Corporation
> (512)286-9416, email: mksully_at_us.ibm.com
>
>
>
>
> From: Breno Leitao <brenohl_at_br.ibm.com>
> To: William Pitcock <nenolod_at_dereferenced.org>
> Cc: Natanael Copa <ncopa_at_alpinelinux.org>,
> alpine-infra_at_lists.alpinelinux.org, Rafael Sene <rpsene_at_br.ibm.com>, Mike
> Sullivan/Austin/IBM_at_IBMUS
> Date: 02/26/2018 06:38 AM
> Subject: Re: ppc64le failed to reboot
>
>
>
> Just an update on this topic
>
> On 02/23/2018 12:26 PM, Breno Leitao wrote:
> > We should be able to upgrade the firmware next week, so, we will need to
> stop
> > the machine and do the upgrade.
>
> I am checking the machine and it didn't hit the problem during this
> weekend,
> so, the problem does not seem to be very frequently, and I want to wait a
> bit
> more to see if the problem will show up again.
>
> Depending on the problem appearnce, Guilherme and I will be upgrading the
> machine firmware next Thursday in the morning.
>
>
>
>
Received on Mon Feb 26 2018 - 17:19:53 GMT