For discussion of Alpine Linux development and developer support

1

[alpine-devel] Sway: Upgrade 1.0_rc2-r0 -> 1.0_rc4-r1 results in missing cursor

Matt Hill
Details
Message ID
<361ebb9b-3e18-201f-d319-4cf0eddbdd2c@gmail.com>
Sender timestamp
1551623370
DKIM signature
missing
Download raw message
Hi,

Running Alpine on Virtualbox, upgrading sway (in testing) from
1.0_rc2-r0 -> 1.0_rc4-r1 results in no visible mouse cursor.  This is 
100% reproducible for me, by rolling back using Virtualbox's snapshots I 
can see it's definitely a result of that upgrade, which also upgrades 
wlroots as a dependency.

Now, Virtualbox has only recently been able to run Sway, as of v6.0, 
using the new VMSVGA graphics controller (I *think* via vmwgfx module), 
so there's every chance that a change in Sway is now hitting a bug in 
Virtualbox.

I'm sending this to the alpine-devel list since this package is in 
testing, and I hope I'm being helpful by doing so.  Apologies if it 
should go somewhere else, let me know.

Thanks,

Matt



---
Unsubscribe:  alpine-devel+unsubscribe@lists.alpinelinux.org
Help:         alpine-devel+help@lists.alpinelinux.org
---
Details
Message ID
<20190303193435.GH3276@cirno.my.domain>
In-Reply-To
<361ebb9b-3e18-201f-d319-4cf0eddbdd2c@gmail.com> (view parent)
Sender timestamp
1551641675
DKIM signature
missing
Download raw message
Hi - you probably ought to take this issue to the sway or wlroots bug
trackers.


---
Unsubscribe:  alpine-devel+unsubscribe@lists.alpinelinux.org
Help:         alpine-devel+help@lists.alpinelinux.org
---